Norske råvarer står i sentrum i all maten vi serverer, og vi benytter oss av det beste sesongen har å tilby. Våre tre- og femretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen. Rettene i vår à la carte-meny er tilpasset lunsj og kveld. På lørdager tilbyr vi dagens lunsj til 198,-.
Vi mener at god mat skal være tilgjengelig for alle uten å gå på bekostning av kvaliteten. Og nettopp dette ligger til grunn for det vi tilbyr av ingredienser og priser på våre retter.
Drivhus og øvrig uteområde er åpent for matservering i sommersesongen.
tre- , fem- og sjuretters
Serveres fra kl. 16.00, eller tidligere med avtale.
Et skikkelig måltid med flere retter skal ikke koste skjorta. Hos oss kan du velge tre, fem og sju retter til en meget hyggelig pris, og samtidig få noe nytt på tallerken hver dag. Rettene vil bestemmes av hvilke råvarer som er tilgjengelig den dagen.
Tre-, fem- og sjuretters inneholder like mye mat, men dess flere retter, desto flere smaker.
treretters
598,-
Forrett av kjøtt, hovedrett av fisk og en dessert.
Drikkepakke til treretters
429,- / 189,-
Drikkepakken inneholder tre enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen.
med / uten alkohol
femretters
698,-
Forrett av fisk, forrett av kjøtt, varmrett av fisk, varmrett av kjøtt og en dessert.
Drikkepakke til femretters
598,- / 279,-
Drikkepakken inneholder fem enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen.
med / uten alkohol
Sjuretters
*798,-
Hva som serveres i sjuretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen.
*Sjuretters må forhåndsbestilles og avhenger av ledig kapasitet.
Drikkepakke til sjuretters
798,-
Drikkepakken inneholder sju enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen.







à la carte
Hagemeny.
Lunsj er på lørdager og ved forespørsler på over 20 personer.
Serveres 12.00–16.00 innendørs, og 12.00–22.00 i hagen i sommerhalvåret.
Hagemeny – à la carte
DAGENS rett
198,-
Dagens lunsj er en varmrett som serveres mellom kl. 12:00-16:00. Den endres fra dag til dag, basert på sesongens råvarer.
Spør din servitør hva dagens rett er i dag!
SALAT MED RØKT ANDEBRYST FRA HOLTE GÅRD
229,-
Med saltbakte beter, tomat, blåmuggost, parmesan, krutonger og tindvedvineragette.
Allergener: Hvete, melk, sennep.
BIFRONS’ SKAGENSMØRBRØD
229,-
På surdeigsbrød med sitronmajones, rødløk, purreløk, persille og chili.
Allergener: hvete, skalldyr, egg, sennep.
‘PRESTEKVELER’
239,-
Bifrons’ versjon av Gnocchi. Serveres med tomatsaus og ost.
Allergener: melk, selleri.
GRØNN BACALAO
269,-
Klippfisk med salsa verde, grønne grønnsaker og poteter.
Allergener: fisk.
TRØNDERHJORT
298,-
Hjortebiff servert med glaserte grønnsaker, blomkålpuré og tyttebærsjysaus.
Allergener: melk, hvete, sulfitt.
Snacks
BIFRONS’ NATTVERD
98,- / 159,-
Brød, dipp, rødvin eller solbærsaft.
Allergener: egg, hvete, rug, malt, havre melk, sennep, sulfitt.
med solbærsaft / med rødvin
POPPA SVINESVOR
149,-
Serveres med rømme, vårløk og rogn.
Allergener: fisk, melk.
HVALSNACKS
169,-
Speket hval servert med chèvrekrem og ristet ølbrød.
Allergener: hvete, melk, sulfitt.
Dessert
DAGENS dessert
149,-
Spør din servitør hva dagens dessert er i dag!






à la carte
Kveldsmeny
Serveres inne i restauranten
16.00–22.00.
Kveldsmeny – à la carte
‘PRESTEKVELER’
239,-
Bifrons’ versjon av Gnocchi. Serveres med tomatsaus og ost.
Allergener: melk, selleri.
GRØNN BACALAO
269,-
Klippfisk med salsa verde, grønne grønnsaker og poteter.
Allergener: fisk.
TRØNDERHJORT
298,-
Hjortebiff servert med glaserte grønnsaker, blomkålpuré og tyttebærsjysaus.
Allergener: melk, hvete, sulfitt.
Snacks
BIFRONS’ NATTVERD
98,- / 159,-
Brød, dipp, rødvin eller solbærsaft.
Allergener: egg, hvete, rug, malt, havre melk, sennep, sulfitt.
med solbærsaft / med rødvin
POPPA SVINESVOR
149,-
Serveres med rømme, vårløk og rogn.
Allergener: fisk, melk.
HVALSNACKS
169,-
Speket hval servert med chèvrekrem og ristet ølbrød.
Allergener: hvete, melk, sulfitt.
Dessert
DAGENS dessert
149,-
Spør din servitør hva dagens dessert er i dag!
