Meny

Norske råvarer står i sentrum i all maten vi serverer, og vi benytter oss av det beste sesongen har å tilby. Våre tre- og femretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen. Rettene i vår à la carte-meny er tilpasset lunsj og kveld. På lørdager tilbyr vi dagens lunsj til 198,-.

Vi mener at god mat skal være tilgjengelig for alle uten å gå på bekostning av kvaliteten. Og nettopp dette ligger til grunn for det vi tilbyr av ingredienser og priser på våre retter.

Drivhus og øvrig uteområde er åpent for matservering i sommersesongen. 

tre- , fem- og sjuretters

Serveres fra kl. 16.00, eller tidligere med avtale.


Et skikkelig måltid med flere retter skal ikke koste skjorta. Hos oss kan du velge tre, fem og sju retter til en meget hyggelig pris, og samtidig få noe nytt på tallerken hver dag. Rettene vil bestemmes av hvilke råvarer som er tilgjengelig den dagen.

Tre-, fem- og sjuretters inneholder like mye mat, men dess flere retter, desto flere smaker. 

NB! Dette er ikke julemat. Se vår à la carte for juleretter.

treretters

598,-

Forrett av kjøtt, hovedrett av fisk og en dessert.

Drikkepakke til treretters

429,- / 189,-

Drikkepakken inneholder tre enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen. 

med / uten alkohol

femretters

698,-

Forrett av fisk, forrett av kjøtt, varmrett av fisk, varmrett av kjøtt og en dessert.

Drikkepakke til femretters

598,- / 279,-

Drikkepakken inneholder fem enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen. 

med / uten alkohol

Sjuretters

*798,-

Hva som serveres i sjuretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen.

*Sjuretters må forhåndsbestilles og avhenger av ledig kapasitet.

Drikkepakke til sjuretters

798,-

Drikkepakken inneholder sju enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen. 

à la carte

Lunsj- og hagemeny.

Lunsj er på lørdager og ved forespørsler på over 20 personer.

Serveres 12.00–16.00 innendørs, og 12.00–22.00 i hagen i sommerhalvåret.

Lunsjmeny – à la carte

Gjelder fra 01.11.24


TRE-RETTERS LUNSJ

349,-

Treretters består av forrett av kjøtt, hovedrett av fisk og en dessert. Hva som serveres i våre treretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen.

JULELUNSJ OG DESSERT

449,-

Årets julelunsjtallerken bestående av Svineribbe, julepølse, rakfisk og terrin av reinskank akkompagnert med deilig tilbehør. Avsluttet med dessert besående av riskrem med bærsaus.

Allergener: egg, fisk, hvete, melk, sennep, sulfitt, selleri

DAGENS LUNSJ

198,-

Dagens lunsj er en varmrett som serveres mellom kl. 12:00-16:00.
Den endres fra dag til dag basert på sesongens råvarer.

Spør din servitør hva dagens rett er i dag!

DAGENS DESSERT

149,-

En dessert laget av vår kreative konditor! Hør med din servitør hva dagens dessert er.

à la carte

Kveldsmeny og julemeny

Serveres inne i restauranten
16.00–22.00.

Kveldsmeny – à la carte


Dagens fisk

329,-

Spør din servitør hva dagens fisk er!

Dagens kjøtt

369,-

Spør din servitør hva dagens kjøtt er!

Julemeny – à la carte

Forrett


Rakfisk i variasjon

229,-

Serveres i tre varianter

Allergier: hvete, fisk, melk

Terrin av reinskank

198,-

Med revet tørket reinsdyrhjerte

Allergier: egg, sennep, sulfitt, selleri

Hovedrett


Utradisjonell ribbe

498,-

Med pølse, rødkål, potet og grønnsaker

Allergener: melk, sulfitt

Lutefisk

598,-

Med alt av tilbehør

Allergener: melk, fisk, hvete, sennep

Pinnekjøtt fra Oppdal

598,-

Med pølse, rotmos og potet

Allergener: melk, selleri

Dessert


Riskrem

189,-

Med bærsaus og goro

Allergener: egg, melk, hvete

Nemesis

198,-

Mørk sjokoladekake med pisket Rørosrømme og appelsinsaus

Allergener: egg, melk