Norske råvarer står i sentrum i all maten vi serverer, og vi benytter oss av det beste sesongen har å tilby. Våre tre- og femretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen. Rettene i vår à la carte-meny er tilpasset lunsj og kveld. På lørdager tilbyr vi dagens lunsj til 198,-.
Vi mener at god mat skal være tilgjengelig for alle uten å gå på bekostning av kvaliteten. Og nettopp dette ligger til grunn for det vi tilbyr av ingredienser og priser på våre retter.
Drivhus og øvrig uteområde er åpent for matservering i sommersesongen.
tre- , fem- og sjuretters
Serveres fra kl. 16.00, eller tidligere med avtale.
Et skikkelig måltid med flere retter skal ikke koste skjorta. Hos oss kan du velge tre, fem og sju retter til en meget hyggelig pris, og samtidig få noe nytt på tallerken hver dag. Rettene vil bestemmes av hvilke råvarer som er tilgjengelig den dagen.
Tre-, fem- og sjuretters inneholder like mye mat, men dess flere retter, desto flere smaker.
NB! Dette er ikke julemat. Se vår à la carte for juleretter.
treretters
598,-
Forrett av kjøtt, hovedrett av fisk og en dessert.
Drikkepakke til treretters
429,- / 189,-
Drikkepakken inneholder tre enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen.
med / uten alkohol
femretters
698,-
Forrett av fisk, forrett av kjøtt, varmrett av fisk, varmrett av kjøtt og en dessert.
Drikkepakke til femretters
598,- / 279,-
Drikkepakken inneholder fem enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen.
med / uten alkohol
Sjuretters
*798,-
Hva som serveres i sjuretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen.
*Sjuretters må forhåndsbestilles og avhenger av ledig kapasitet.
Drikkepakke til sjuretters
798,-
Drikkepakken inneholder sju enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen.
à la carte
Lunsj- og hagemeny.
Lunsj er på lørdager og ved forespørsler på over 20 personer.
Serveres 12.00–16.00 innendørs, og 12.00–22.00 i hagen i sommerhalvåret.
Lunsjmeny – à la carte
Gjelder fra 01.11.24
TRE-RETTERS LUNSJ
349,-
Treretters består av forrett av kjøtt, hovedrett av fisk og en dessert. Hva som serveres i våre treretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen.
JULELUNSJ OG DESSERT
449,-
Årets julelunsjtallerken bestående av Svineribbe, julepølse, rakfisk og terrin av reinskank akkompagnert med deilig tilbehør. Avsluttet med dessert besående av riskrem med bærsaus.
Allergener: egg, fisk, hvete, melk, sennep, sulfitt, selleri
DAGENS LUNSJ
198,-
Dagens lunsj er en varmrett som serveres mellom kl. 12:00-16:00.
Den endres fra dag til dag basert på sesongens råvarer.
Spør din servitør hva dagens rett er i dag!
DAGENS DESSERT
149,-
En dessert laget av vår kreative konditor! Hør med din servitør hva dagens dessert er.
à la carte
Kveldsmeny og julemeny
Serveres inne i restauranten
16.00–22.00.
Kveldsmeny – à la carte
Dagens fisk
329,-
Spør din servitør hva dagens fisk er!
Dagens kjøtt
369,-
Spør din servitør hva dagens kjøtt er!
Julemeny – à la carte
Forrett
Rakfisk i variasjon
229,-
Serveres i tre varianter
Allergier: hvete, fisk, melk
Terrin av reinskank
198,-
Med revet tørket reinsdyrhjerte
Allergier: egg, sennep, sulfitt, selleri
Hovedrett
Utradisjonell ribbe
498,-
Med pølse, rødkål, potet og grønnsaker
Allergener: melk, sulfitt
Lutefisk
598,-
Med alt av tilbehør
Allergener: melk, fisk, hvete, sennep
Pinnekjøtt fra Oppdal
598,-
Med pølse, rotmos og potet
Allergener: melk, selleri
Dessert
Riskrem
189,-
Med bærsaus og goro
Allergener: egg, melk, hvete
Nemesis
198,-
Mørk sjokoladekake med pisket Rørosrømme og appelsinsaus
Allergener: egg, melk