Norske råvarer står i sentrum i all maten vi serverer, og vi benytter oss av det beste sesongen har å tilby. Våre tre- og femretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen. Rettene i vår à la carte-meny er tilpasset lunsj og kveld. Vi tilbyr dagens rett til 198,- alle dager i vår lunsjmeny.
Vi mener at god mat skal være tilgjengelig for alle uten å gå på bekostning av kvaliteten. Og nettopp dette ligger til grunn for det vi tilbyr av ingredienser og priser på våre retter.
Drivhus og øvrig uteområde er åpent for matservering i sommersesongen.
tre- , fem- og sjuretters
Serveres fra kl. 16.00, eller tidligere med avtale.
Et skikkelig måltid med flere retter skal ikke koste skjorta. Hos oss kan du velge tre, fem og sju retter til en meget hyggelig pris, og samtidig få noe nytt på tallerken hver dag. Rettene vil bestemmes av hvilke råvarer som er tilgjengelig den dagen.
Tre-, fem- og sjuretters inneholder like mye mat, men dess flere retter, desto flere smaker.
treretters
598,-
Forrett av kjøtt, hovedrett av fisk og en dessert.
Drikkepakke til treretters
429,- / 189,-
Drikkepakken inneholder tre enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen.
med / uten alkohol
femretters
698,-
Forrett av fisk, forrett av kjøtt, varmrett av fisk, varmrett av kjøtt og en dessert.
Drikkepakke til femretters
598,- / 279,-
Drikkepakken inneholder fem enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen.
med / uten alkohol
Sjuretters
*798,-
Hva som serveres i sjuretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen.
*Sjuretters må forhåndsbestilles og avhenger av ledig kapasitet.
Drikkepakke til sjuretters
798,-
Drikkepakken inneholder sju enheter spesialtilpasset rettene som serveres den dagen.







à la carte
Serveres på lørdager 12:00-16:00 og ved forespørsel på grupper over 20 personer alle andre dager.
Lunsjmeny – à la carte
Tre-retters lunsj
349,-
Treretters består av forrett av kjøtt, hovedrett av fisk og en dessert. Hva som serveres i våre treretters vil endres fra dag til dag, og bestemmes av de råvarene som er tilgjengelig den dagen.
DAGENS lunsj
198,-
Dagens lunsj er en varmrett som serveres mellom kl. 12:00-16:00. Den endres fra dag til dag, basert på sesongens råvarer.
Spør din servitør hva dagens rett er i dag!
SALAT MED RØKT ANDEBRYST FRA HOLTE GÅRD
229,-
Med saltbakte beter, tomat, blåmuggost, parmesan, krutonger og tindvedvineragette.
Allergener: Hvete, melk, sennep.
Kremet fiskesuppe
259,-
Lages med dagens hvite fisk, reker og grønnsaker
Allergener: belgfrukt, fisk, melk, skalldyr, sulfitt.
Snacks
Potetgull
69,-
Med steinsoppkrydder og dipp.
Allergener: egg, sennep, sulfitt.
BIFRONS’ NATTVERD
89,- / 149,-
Brød, dipp, rødvin eller solbærsaft.
Allergener: egg, hvete, melk, sennep, sulfitt.
med solbærsaft / med rødvin
Dessert
DAGENS dessert
149,-
Spør din servitør om hvilken dessert som tilbys i dag.






à la carte
Kveldsmeny
Serveres inne i restauranten
16.00–22.00.
Kveldsmeny – à la carte
‘PRESTEKVELER’
239,-
Bifrons’ versjon av Gnocchi. Serveres med tomatsaus og ost.
Allergener: melk, hvete, selleri.
KLIPPFISK MED SALSA VERDE
369,-
Grønn bacalao, grønne grønnsaker og poteter.
Allergener: fisk, sulfitt.
HJORTEBIFF FRA TRØNDELAG
398,-
Hjortebiff servert med glaserte grønnsaker, blomkålpuré og tyttebærsjysaus.
Allergener: melk, sulfitt.
Snacks
BIFRONS’ NATTVERD
98,- / 159,-
Brød, dipp, rødvin eller solbærsaft.
Allergener: egg, hvete, rug, malt, havre melk, sennep, sulfitt.
med solbærsaft / med rødvin
POPPA SVINESVOR
149,-
Serveres med rømme, vårløk og rogn.
Allergener: fisk, melk.
HVALSNACKS
169,-
Speket hval servert med chèvrekrem og ristet ølbrød.
Allergener: hvete, melk, sulfitt.
Dessert
DAGENS dessert
149,-
Spør din servitør hva dagens dessert er i dag!

Julemeny
Gjelder fra 1. november.
